Heeft de nieuwe de tentoonstellingszaal van Hetai voltooid

September 22, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over Heeft de nieuwe de tentoonstellingszaal van Hetai voltooid

Heeft de nieuwe de tentoonstellingszaal van Hetai voltooid

Welkom om onze fabriek te bezoeken

 

laatste bedrijfsnieuws over Heeft de nieuwe de tentoonstellingszaal van Hetai voltooid  0

Hetai wordt gevestigd in Changzhou, Jiangsu-provincie. Ons workshopgebied is over 15,000㎡. Aangezien Hetai in 1999 werd opgericht, hebben de specialisatie en de schaal van productie aan vervaardiging van vijf miljoen motoren elk jaar verzekerd.

 

laatste bedrijfsnieuws over Heeft de nieuwe de tentoonstellingszaal van Hetai voltooid  1

De Motoren van Changzhouhetai is een ervaren motorfabrikant. meer dan 20 jaar, wijdt Hetai aan het verstrekken van professionele elektro van de integratieontwerp en automatisering strategieën voor klanten. Wij hebben ook veranderlijk productiemateriaal, zoals een lopende band, een Automatische cilindrische molen, en CNC machinaal bewerkende centra.

 

laatste bedrijfsnieuws over Heeft de nieuwe de tentoonstellingszaal van Hetai voltooid  2

Zijn de hoofdproducten van Hetai Brushless gelijkstroom-motor, Hybride Stepper motor, Planetarische versnellingsbak, Servomotor.

Wij hebben ook sterke de aanpassing en de productiemogelijkheden van R&D.

 

Producten Gamma van Hetai

De Motor van China Changzhou Hetai en Elektrisch Toestellenco., Ltd bedrijfprofiel 4

Is Elektrisch het Toestellenco. van Changzhouhetai, Ltd een micro-motor verwerkende onderneming met sterke technische sterkte. Zich specialiseert in de productie van diverse stepper motoren, stepper motorbestuurders, brushless gelijkstroom-motoren, enz., met een jaarlijkse output van 3 miljoen eenheden! De producten worden hoofdzakelijk gebruikt in printers, de machines van de kaartjesdruk, gravuremachines, medische instrumenten, stadiumverlichting, de textielindustrie, en andere industrieën van automatiseringsmateriaal en instrumenten.